spritzguss_head

Ubrizgavanje


Plastičarke u obliku

 

UbrizgavanjeSa postupkom ubrizgavanja mogu se direktno upotrebljivi delovi u velikim količinama sklopiti u željeni proizvod. Masa,od koje je materijal se ubrizgava pomoću mašine u kalup. Šupljina alata definiše oblik i površinske strukture gotovog proizvoda.

To su proizvodi težine od nekoliko desetina grama do nekoliko desetina kilograma. Kroz naše dugogodišnje iskustvo imamo više od 300 različitih alata na raspolaganju za proizvodnju artikla kao što su okviri za plakate, brošurne kutije, klipse. U mašine-brizgalice snage između 250 kn i 4200 kN, obrađujemo termoplast u jednom i višedelnom postupku do težine od 1936 g.
Spritzguss-korb

Postavljanje alataAlat za ubrizgavanje je u stanju da reprodukuje sredstva za proizvodnju plastičnih delova u velikim količinama putem ubrizgavanja. Sastoji se od nekoliko modula i različitih delova, uglavnom od čelika. Kalup može imati jednu ili dve linije razdvajanja i nekoliko šupljina po kalupu jezgra, odnosno može biti nekoliko plastičnih delova koji će se istovremeno proizvoditi u kalupu. Proizvodnja alata u našem kalupu omogućava brze isporuke bez nedostataka u kvalitetu.

Da bi se još više smanjilo vreme isporuke za prototipove i inicijalne serije , moguće je uvesti konturu preko aluminijumskih umetaka i ugraditi ih u naše gotove kalupe. Rado ćemo prethodno upotrebljene alate prilagoditi našim mašinama.
Close menu
Na gore