Tehnički profili / Pregradni sistemi

Određivanje cene
VKF Renzel GmbH vam nudi kompletan program za određivanje cene za police. Izaberite od 250 tipova skenera vaš individualni profil.

Pregradni sistemi i plasiranje proizvoda

Pregradni sistem „Perfekta“ nudi proizvođačima, trgovcima i kupcima dobro plasiranje proizvodne palete. U tu svrhu će otkup robe biti znatno povećan.
 
Perfektnu prezentaciju proizvoda možete videti preko našeg sistema „Push“. U poređenju sa Pefekta pregradama njihovi artikli su na pravom mestu,lako dostupni i to po pristupačnoj ceni. Takođe, prečesto čišćenje polica više neće biti potrebno.

Artikli od folije

Prilikom individualne prezentacije proizvoda značajni su naši proizvodi iz asortimana folija. Pored prezentacije ovih artikala realizujemo i lične zahteve. Kao dodatnu uslugu nudimo oplemenjivanje proizvoda preko naših mnogobrojnih mogućnosti kao što su štampa,konfekcioniranje i prepakovavanje.

Pričvršćivanje/ montaža

Kompanija VKF Renzel GmbH nudi pun asortiman reklamne pomoći za individualne prezentacije proizvoda. Kao dodatnu uslugu nudimo oplemenjivanje proizvoda preko naših mnogobrojnih mogućnosti kao što su štampa,konfekcioniranje i prepakovavanje.
Close menu
Na gore