Naša raznolikost je vaša prednost!

  • više od 300 traka za cene za sve vrste polica
  • prilagođene dužine
  • direktno od proizvođača
  • dostupno na stanju
  • moguća izrada posebnih rešenja
  • sve pod jednim krovom: razvoj, pakovanje i dorada

Upotrebite naše trake za cene i nosače cena da označite svoju robu na prodajnom mestu ili magacinu. Stojimo vam na raspolaganju za direktne savete! Kontaktirajte nas!
Zatvoriti
Filter & Sort

Trake za cene: označavanje cena u maloprodaji

Trake za cene postale su nezamenljive za jasno označavanje cena u maloprodajnim objektima. Nenametljive u pozadini, trake drže etikete sa cenama i cene na mestu.

Nosači cena se takođe koriste za saopštavanje ponuda. Obično se postavljaju direktno ispod proizvoda, ponekad iznad njega. Kupac bi u idealnom slučaju trebalo da ima pridruženu cenu direktno u vidu kada gleda proizvod. 

Prozirni prednji panel nudi jasan pogled na umetnute papirne cene. Prednji panel je direktno povezan sa zadnjim panelom. Da biste umetnuli nalepnice, jednostavno lagano preklopite providni prednji panel. Umetnite papirnu nalepnicu, otpustite prednju ploču i cena ostaje na mestu.

Zadnji delovi traka za cene su obično takođe providni da bi bili što neupadljiviji na polici. Takođe nudimo izbor bele boje za mnoge modele. Ovo može pomoći da se stvori ujednačena prezentacija cena na različitim policama.

Da li biste umesto njih želeli nasače cena u vašoj CI boji? Takođe smo u mogućnosti da vam ponudimo individualno proizvedene zadnje delove. Alternativno, možete koristiti i insertne trake u boji za umetanje u nosače cena. Nudimo ih u rolnama, u raznim standardnim bojama.
samolepljive trake za cene za monitanje na policama

samolepljive trake za cene

trake za cene za isticanje cena na žičanim policama

za žičane police

trake za cene za staklene police

za staklene i drvene police

trake za cene za montiranje na metalnim policama

za metalne police

Vi obezbeđujete police, a mi odgovarajuće trake za cene

Sa preko 300 različitih tipova nosača cena u našem asortimanu, uvek možemo da pronađemo pravi model za svaki tip polica. Nudimo trake za cene sa različitim opcijama pričvršćivanja. Samolepljive trake za cene  su jedna od najčešćih vrsta pričvršćivanja. U našoj online prodavnici naći ćete različite verzije samolepljivih traka za cene sa tri različite vrste lepka.

Flis traka je standardna traka za sve trajne aplikacije na glatkim, poliranim površinama. Penasta traka je pogodna za sve trajne aplikacije na glatkim kao i na grubljim površinama. Tekstilna traka je univerzalna lepljiva traka za sve trajne aplikacije na glatkim, hrapavim i vlaknastim površinama

Naš asortiman takođe uključuje nosače cena za označavanje na žičanim korpama ili za rashladne vitrine. Oni su pričvršćeni na određenom mestu. Modeli za metalne, staklene i drvene police se takođe pričvršćuju na policu i tako osiguravaju.

Za metalne police, nosači cena sa magnetnom trakom nude popularno alternativno pričvršćivanje. Magnetne trake za cene mogu se lako postaviti bilo gde i ponovo ukloniti bez ikakvog napora. Ova varijanta je posebno pogodna za vremenski ograničene i promenljive cene na polici.
 

Trake za cene od različitih materijala

U našem asortimanu nećete naći samo trake za cene sa raznim pričvršćivačima. Nudimo i nosače cena raznih dužina i visina. Takođe postoje različite opcije koje možete izabrati kada je u pitanju boja nosača za cene. Pored toga, proširili smo naš asortiman na materijal PET.

Karakteristike PET traka za cene uključuju:

✓ visoku UV zaštitu
✓ posebnu dugovečnost
✓ visoko transparentni prednji panel
✓ dugoročno pružaju jasan pregled cena

Sa proširenjem, nastojimo da svakom kupcu ponudimo pravi nosač cena za njegovu oblast primene. Trenutno je u izradi izbor proizvoda. Da li ste zainteresovani i za druge verzije, kao što su trake za cene od PET i recikliranog materijala?


Nosač cena: multitalenat u upotrebi

Odgovarajući nosači cena ne pomažu da roba bude jasno označena samo u prodavnicama. Takođe se koriste u skladištima za obeležavanje polica i skladišnih prostora. Bez obzira da li su skladišni prostori mali ili veliki. Trake za cene omogućavaju fleksibilno i jasno označavanje polica.

Trake za cene su čvrsto zalepljene, pričvršćene ili magnetno pričvršćene za mesta skladištenja, a zatim označene bar kodovima. Vaše osoblje u magacinu sada može zgodno držati skener ispred trake za cene. Roba se tada može ukloniti sa police radi preuzimanja. Pored toga, traka štiti bar kod od prašine i prljavštine.

Ako se skladište koristi kao prodajni prostor ili hala za samoposluživanje, nosači cena služe i kao orijentacija vašim kupcima. Precizno označavanje olakšava pronalaženje željene robe i time poboljšava kupčevo iskustvo kupovine. Iskoristite laku ugradnju nosača za cene i brzu zamenu nalepnica.

Otkrijte nosaše cena za sve vodeće sisteme u našoj ponudi. Nudimo prilagođene nosače cena, npr. za metalne police i Linde police. Bilo za pričvršćivanje na staklene ili drvene police ili sa lepljivom trakom za montažu na različite vrste polica. Pronađite trake za cene za svaku policu. Rado ćemo vas posavetovati o planiranju i izboru prave trake.

Da li vam je potreban profesionalni savet?

pošaljite upit »
Close menu
Na gore