trake za cene od recikliranog PET

Održive trake za cene


proizvedene od PET i recikliranog materijala

Trake za cene od PET materijala

Svestrane trake za cene mogu se koristiti za označavanje na PoS-u ili u magacinu. Pozicioniranjem nosača za cene direktno ispod proizvoda, kupci i zaposleni dobijaju najvažnije informacije na prvi pogled. Naš asortiman uključuje trake za cene za različite tipove polica i pojedinačne primene. Proširujemo naš postojeći asortiman traka za cene za police kako bismo uključili materijal PET. Asortiman je trenutno u procesu formiranja. U nastavku ćemo vam već pokazati prve varijante.

Prednosti PET traka za cene

✓ proizvodnja od PET materijala koji se može reciklirati
✓ visoka UV zaštita za sprečavanje žutila usled UV zraka
✓ pogodan za različite vrste polica
✓ visokokvalitetni površinski sjaj
✓ posebna tehnika izrade za otpornost na udarce i lomljenje

Pošaljite upit »

PET trake za cene asortiman

Trake za cene DBRU


Sa trakom za cene "DBRU" nudimo vam prvu traku za cene napravljenu od PET materijala iz našeg asortimana. Ima klasičan izgled i jasno je vidljiva za kupca. Ovaj model dostupan je u 3 različite visine umetanja (30 mm, 39 mm, 52 mm) kao i potpuno transparentna ili sa belom poleđinom. Nosač cena se isporučuje sa lepljivom trakom za dugotrajno pričvršćivanje. Izaberite između flisa, pene i tekstilne lepljive trake. Karakteristika PET-a uključuje visoku UV zaštitu, što trake za cene čini posebno izdržljivim. Visoko transparentan gornji deo obezbeđuje jasan pregled cena dug vremenski period. 

do proizvoda »
trake za cene DBRU
PET trake za cene GS

Trake za cene GS

Takođe, "GS" nosač cena je deo našeg asortimana PET traka za cene. Ova traka je već opremljena netkanom lepljivom trakom i pričvršćena je na poleđini ispod druge trake za cenu i proširuje ili udvostručuje površinu za isticanje cena. Pored toga, traka za cene može se pričvrstiti na zadnju stranu police. Ovaj nosač ima i dodatnu osobinu, a to je okrentnost. Ova verzija se nudi u 3 različite visine umetanja (39 mm, 52 mm, 60 mm) kao i u potpuno providna ili sa belom poleđinom. Na zahtev, nosač može biti opremljen i lepljivom trakom od pene. Opšta svojstva, u vidu visoke UV zaštite i visoke transparentnosti, takođe karakterišu ovaj artikal.

Reciklirane trake za cene

Za proizvodnju reciklata, korišćena roba i ostaci PVC-a iz naše proizvodnje se usitnjavaju, obrađuju, i potom koriste za izradu novih proizvoda.Ovo čuva resurse i stvara zatvoreni ciklus dodatne vrednosti.

Prednosti traka za cene od recikliranih materijala

✓ Proizvodnja od ponovnog mlevenja
✓ Uštede u sirovinama, energiji i emisiji CO2
✓ Zatvoren krug reciklaže i manje otpada
✓ puna funkcionalnost

Pošaljite upit »

Traka za cene TE 39 od recikliranog materijala


"TE 39" reciklirana traka za cene je prvi reciklirani nosač za cene iz našeg asortimana. 
Poleđina nosača za cene napravljena je od 100% recikliranog PVC-a i nudi punu funkcionalnost.
U tu svrhu koristimo otpad i PVC ostatke iz naše proizvodnje, koji se usitnjavaju, pripremaju i zatim prerađuju. Prerađeni otpad u obliku reciklata dobijamo od sertifikovanih kompanija za reciklažu kako bismo mogli da proizvodimo profile na način koji štedi resurse.
Model je dostupan sa sivom poleđinom i visinom umetanja 39 mm.
Proizvodnja je održiva zahvaljujući zatvorenom sistemu reciklaže.

do proizvoda »
Reciklirana traka za cene TE 39
Trake za cene od 100% recikliranih boca

Traka za cene TEU 52 proizvedena od 100% recikliranih PET boca


"TEU 52"nosači cena sastoje se od 100% recikliranih boca. PET boce se tope i prerađuju u regranulat dodavanjem aditiva za poboljšanje svojstva. Regranulat se zatim koristi kao proizvodna osnova za proizvodnju traka za cene. Trenutno, boja traka za cene je još u razvoju, cilj je da se dobije visoko providna gornja strana. Projekat je moguć na zahtev.
Pošaljite upit »

Da li imate pitanja u vezi traka za cene?

Kontaktirajte nas sada!

Phone: +381 69 15 55 355
Mail: info@vkf-renzel.rs

Pošaljite upit »
Slanjem upita potvrdjujete Nam Izjava o zaštiti podataka izjasnite se da ste primili k znanju i da ste se složili sa tim.
Close menu
Na gore