Zaštita od kihanja i zaštitne barijere za veću higijenu. Zaštita od kapljica osigurava više higijene u svakoj radnji ili prodavnici. Posebno u sektoru hrane, gde je najvažnija prezentacija robe u skladu sa higijenskim smernicama. Iz tog razloga, barijere izrađene od visokokvalitetnog akrila ili pleksiglasa koriste se svuda u ugostiteljstvu, pekarama i ostalim uslužnim delatnostima. Barijere deluju kao zaštita od prenosivih  kapljica, zaštita od kihanja i kašlja. Otkrijte idealan proizvod za vaše potrebe već sada. Zaštitne barijere dostupne su u sklopivoj verziji, sa dodatkom ili bez, i za prodajne šaltere, kase ili pulteve. Neka vas inspirišu naša rešenja za vaše poslovanje.
 
Zatvoriti
Filter & Sort
Kupovina sa visokim higijenskim standardima

Pored naših standardnih proizvoda za blagajne, šaltere i ostale uslužne delatnosti, nudimo mnoge predmete za higijensku zaštitu. Dobro postavljen i kvalitetan proizvod može održavati prijatnu atmosferu za kupovinu. Istovremeno se štiti zdravlje potrošača i zaposlenih. Higijenska zaštita i standardi su termini koji postaju sve važniji. Sledeći ove trendove ključ je za nastavak osiguranja poverenja kupaca. U većini slučajeva ovo zahteva prilagođavanje nameštaja ili kancelarijske opreme prodavnice. Održavanje higijenskih standarda kreće se od ulaznog prostora do šaltera proizvoda ili polica proizvoda do odjavnog prostora ili kase. Kao prodavcu, važno je stvoriti jedinstvene standarde kako bi se istovremeno zaštitili kupci i zaposleni. Od ovih područja, oblast odlaska je sigurno područje gdje kupac ima najviše kontakata. Ovde svoj puni efekat postižu zaštitni predmeti. Prostor za odlazak je naravno različit od prodavnice do prodavnice. Iz tog razloga nudimo proizvode sa različitim mogućnostima ugradnje u našoj ponudi. Zbog fleksibilnosti proizvoda, zaštitni predmeti ne mogu se koristiti samo za razliku između posetilaca i zaposlenih. Kancelarije su još jedno područje upotrebe za gore prikazane predmete. Uz zaštitu od kapljica za stolom, kancelarijski radnici ostaju zaštićeni jedni od drugih i mogu nesmetano nastaviti svoj posao. Za razne stolove i nameštaj postoje rešenja za pričvršćivanje na plafon, Postolje za stolom ili providno podno postolje.

Fleksibilna upotreba i laka ontaža

Pored barijera, dostupni su i zaštitni zasloni i stalci, pregradni zidovi za stolove i šaltere. Uz mnoštvo različitih članaka želimo da vam ponudimo što više mogućnosti u dizajnu opreme vaše prodavnice. Male pregrade deluju kao zaštita od kapljica za pultom. Stalci se jednostavno postavljaju na pult i sastoje se od prozirne ploče sa okvirom. Ovisno o modelu, oni pružaju različito rastojanje između brojača. Ostala klasična postolja iz kategorije zaštite od kašlja ili zaštite od kihanja takođe nude potpunu zaštitu bez otvora. Sa odgovarajućim nosačem, oni se mogu lako koristiti na bilo kom šalteru ili stolu. Klizni pod ili usisne čaše osiguravaju da ostane na bilo kojoj površini. Ako ne želite da ograničite prostor na šalteru, izaberite zaštitni ekran. Okno je jednostavno spušteno sa plafona i na taj način se štiti bez zauzimanja drugog mesta. Mnogo mogućnosti za pričvršćivanje proširuje se fleksibilnošću materijala. Materijal, pleksiglas ili PET G izgleda moderno i sterilno zbog sličnosti sa staklom. Stavlja robu u prvi plan i na taj način služi kao optimalan nosilac robe.

Nosači proizvoda sa više opcija

 Postoji mnogo različitih mogućnosti za predstavljanje robe. Postoji mogućnost izbora između jednostavnih ili višespratnih postolja. Uz to, postolja dolaze u različitim oblicima i vrstama. U asortimanu ćete naći modele sa samo prednjom zaštitom ili modele sa dodatnom bočnom zaštitom. Tako samo vaše osoblje može pristupiti robi i hrana je potpuno zaštićena. Ovo postavlja nove higijenske standarde. Navlake ne samo da štite, već mogu da ponude i dodatni prostor . Postavljanje poklopca na šalter stvara novu prodajnu sobu koja je u skladu sa higijenskim smernicama. Ali ne postoje samo displeji na jednom nivou.

Želite li predstaviti svoju robu na nekoliko spratova radi uštede prostora? U našem asortimanu postoji mnogo različitih rešenja za to. Naši proizvodi su takođe pogodni za promociju promocija i specijalne robe. Takođe se mogu koristiti za sprovođenje reklamnih mera u prodajnom prostoru uz održavanje najvišeg nivoa čistoće i čistoće. Kao i obično, postavljanje na šalter premešta robu u vidno polje kupca. Tokom toga se budi njihova pažnja.

Higijenska zaštita u različitim oblicima


 U nastavku želimo da vas upoznamo sa posebno aktuelnim artiklima u našoj ponudi. Naročito u vreme virusnih bolesti ili poznatog talasa gripa, ništa ne podnosi adekvatne mere u pogledu higijene. Sledeći članci će vam pomoći u implementaciji u vašoj kompaniji.

 "Cashier" zaštitni ekran sa otvorom je idealan dodatak i zaštita za područje blagajne. Prilog štiti i vaše kupce i zaposlene u kompaniji. Zaposleni nisu zaštićeni samo sa prednje strane, model „checkout“ takođe nudi oklop sa bočne strane. Razmena robe, papira ili načina plaćanja može se izvršiti kroz otvor na dnu ekrana zaštite „Check out“. Zaštita od kapljica/kijanja
 Vrh šarke sa poklopcem Umesto na šalteru, na plafon je pričvršćen zaštitni okvir od akrilnog stakla. Disk je dostupan u različitim dužinama i širinama. Kroz rupe u oknu, okno se može lako spustiti sa plafona užadima ili lancima. Nijedan prostor nije „žrtvovan“ iz šaltera.

Nosač proizvoda "Arvens" je klasična zaštita od pljuska i zaštite od kijanja. Više nego ikad ranije higijena je važna kada nude proizvode na šalteru. Akrilni poklopac je opremljen usisnim čašama i pruža prednju i bočnu zaštitu od spoljašnjih uticaja. Uz ovaj proizvod, vaša roba može biti predstavljena na tri sprata i istovremeno zaštićena. Nudimo različite prekrivače za različitu robu. Pronađite odgovarajuću zaštitu protiv pljuska od pleksiglasa, akrilnog stakla ili PET G za svoju kompaniju.

Proizvodi direktno od proizvođača

Kao proizvođač ovih proizvoda, garantujemo kvalitet i rado ćemo vam ih savetovati. Naši proizvodi su u potpunosti napravljeni u Nemačkoj. Iz tog razloga, ništa ne stoji na putu odvojenim produkcijama, koje onda izrađujemo i isporučujemo specijalno za vas. Da li vam treba poseban predmet ili opcija da ga okačite na svoju policu? Još uvek niste pronašli pravu zaštitu od prenosnih kapljica? Obratite nam se i zatražite proizvod za zaštitu koji je prilagođen vašim potrebama. Rado bismo proizveli zaštitnu barijeru za vas sa dodatnim poklopcem ili modelom u posebnim dimenzijama za vaš sto. Možda ćete takođe otkriti odgovarajući proizvod u našoj mreži.

Više proizvoda na temu higijenske zaštite možete naći ovde.
 
Close menu
Na gore