hygieneschutz-beispiel-raum

Ukazatelji, zaštita i informisanje

Da li ste trenutno u potrazi za odgovarajućim proizvodima u oblasti vodilja, zaštite i informisanje? Izaberite nešto iz naše široke palete proizvoda! Nudimo vam mnoga rešenja koja podržavaju Vas i Vašu kompaniju podržavaju. Nudimo veliki deo prikazanih proizvoda sa kratkim rokovima isporuke i ekpres dostavom!
U nastavku možete naći
prikaz našeg proizvodnog programa, poredani po kategorijama:

 Zaštitita

 Higijenski propisi zahtevaju proizvode koji služe kao zaštita i  omogućavaju određeno rastojanje klijenata. Naročito u vreme prehlada, ovi proizvodi su neophodni.

Informacioni ukazatelji

Koristite  neki pd navedenih proizvoda za zatvaranje pojedinih oblasti i postavljanje jasnih granica. Jednostavni ukazatelji upučuju vaše klijente na pravi način kuda trebaju da se kreću. Radi održavanja distance, možete koristiti naše podne nalepnice za preciziranje potrebne razdaljine u redovima.

Informisanje

Već ispred prodavnice, vaši klijenti se mogu upoznati sa najvažnijim informacijama kroz našim obaveštajnim znacima i vitrinama.  Naši manji informacioni displeji se koriste u ulaznom prostoru za bilo koju uslužnu delatnost ili na blagajnama.

Imate li pitanje?

+381 69 1555 355
napišite e-mail >>

Close menu
Na gore