Točak sreće je idalan za sajmove i događaje. Privlači pažnju posetilaca i nudi dodatnu zabavu.

Zatvoriti
Filter & Sort

Koje su prednosti Točka sreće?

Točak sreće privlači posetioce i uspešno predstavlja vašu kompaniju na sajmovima i događajima. Uz dodatno štampanje logotipa, takođe možete ciljano promovisati svoj brend i da ga posetioci dugo pamte. Investirajte u točak sreće kako biste svoj izložbeni štand ili događaj učinili privlačnijim za javnost i istovremeno ciljano promovisali svoj brend.

To je interaktivna igra koja privlači posetioce na sajmovima i događajima i stvara više pažnje. Sastoji se od velikog točka sa različitim nagradama ili promocijama. Okrećući točak, posetioci mogu da osvoje atraktivne nagrade ili da se informišu o specijalnim ponudama. Ovo povećava šansu da će biti zainteresovani za vaše proizvode ili usluge i duže ostati na vašem štandu.

Točak sreće sa logotipom vam omogućava da efikasno predstavite svoj brend i da ga posetioci dugo pamte. Dodatnim štampanjem logotipa vaše kompanije stvarate vezu između vaše kompanije i pozitivnog iskustva igre. Ovo vam omogućava da povećate svest o svom brendu i ubedite potencijalne kupce u svoje proizvode ili usluge.

Poručite točak sreće sa logotipom i individualnom štampom

Dizajniranje kola sreće sa logotipom je prilično jednostavno. Može se štampati sa logotipom vaše kompanije ili ga možete zalepiti kao nalepnicu. Takođe, imate mogućnost da u pojedinačna polja dodate naziv svoje kompanije, slogane ili slike proizvoda. Ovo čini točak sreće efikasnim reklamnim medijem koji vešto prenosi poruku vašeg brenda.

Nudimo točkak sreće za profesionalnu upotrebu različitih veličina i dizajna, koje možete naručiti direktno kod našeg predstavnika prodaje. Takođe ćemo vas rado lično posavetovati prilikom izbora.

Close menu
Na gore