Zaštitna mobilna pregrada „Quattro”

Broj artikla: 51.0212.11
Lista želja

Downloads available

Product highlights

  • mobilni pregradni zid
  • čvrst dizajn
  • mogući specijalni dizajni od 10 komada
Detalji proizvoda »

Specifikacija

Broj artikla

Opis

Mobilna zaštita od širenja kapljica "Quattro" radi kao providna i fleksibilna pregrada. Kombinacija osnovnog okvira od srebrnog anodiziranog aluminijuma i providnog akrilnog panela nudi jednostavnu spoljašnjost. Istovremeno, panel može da odvoji kupce, pacijente, zaposlene i oblasti jedni od drugih na visokokvalitetan način. Ovo izbegava bliski kontakt bez da soba izgleda manja.

Mobilna higijenska zaštita

Pregrada je praktičan element za formiranje zaštite u kratkom roku iu zavisnosti od situacije. Zbog 4 kočena okretna točka, prikazani artikal je lak za pomeranje i pokretljiv. Dugi redovi, neuređeni prostori ili novi higijenski propisi zahtevaju korišćenje pregrade ili reda.
Korišćenjem pregrade prisutne osobe mogu biti fizički odvojene jedna od druge i na taj način zaštićene jedna od druge. Kako bi reagovao na nove situacije, ovaj mobilna zaštita od širenja kapljica može se brzo postaviti i istovremeno pruža čvrst stav.
Providni panel osigurava da se površina upotrebe vizuelno ne smanjuje uprkos upotrebi pregrade. Štampanje na zidu za prenošenje informacija i reklamnih tekstova moguće je na zahtev. Dizajnirajte idealan pregradni zid za vašu oblast upotrebe.

Dodatna oprema

više...

Kupci koji su kupili ovaj artikal kupili su i

više...

Ocene

Ocene

{{ review.oxfname }} piše:
Review for product:
Odgovor:

Nema komentara u vezi ovog artikla.
Nema komentara u vezi ovog artikla.
Nema komentara u vezi ovog artikla.
Close menu
Na gore