warning

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

Postolje za posterer „Madera“ sa štipaljkama

Broj artikla: 50.0209.13
  • materijal drvo
  • izgled tamnog drveta
  • sa stezaljkama sa obe strane za po 3 postera A4
  • moguće brendiranje od 20 komada uz doplatu
  • specijalne dimenzije i boje od 20 komada
Detalji proizvoda »

Specifikacija

Verzija 2-strani
Materijal okvira Drvo / Metall
insertni format 6x DIN A4 (210 x 297 mm) uspravni format
boja osnovnog okvira tamno drvo
Dimenzije osnove 300 x 400 mm (Š x V)
Ukupna visina 1.480 mm

Opis

Stalak za plakate Madera, razvijen za unutrašnju upotrebu, savršen je način da svoje reklamne postere predstavite stilski, jasno i informativno u svakom trenutku.

Kada predstavljate svoje postere, ne radi se samo o funkcionalnosti štanda, već i o njegovom dizajnu. Na kraju krajeva, displej treba da izazove interesovanje i potrebu za informacijama, a ne da postane sakupljač prašine. Zbog toga je za naše štandove za poster veoma važan ne samo osetljiv dizajn već i obrada visokokvalitetnih materijala. Na kraju krajeva, moderan dizajn i individualni, održivi materijali su najbolji način za postizanje poena kod kupaca, posebno u današnje vreme. Iz tog razloga, ovaj štand je u velikoj meri napravljen od prirodnih, obnovljivih sirovina.

Ovaj dvostrani reklamni displej namenjen je trajnoj upotrebi u zatvorenom prostoru, na primer u restoranima, na sajmovima, u foajeima preduzeća, u čekaonicama ili u prodajnim prostorijama. 6 dvostranih stezaljki mogu da drže po jedan poster u A4 portretnom formatu. Brza i laka zamena postera se vrši bez napora otvaranja stezaljki. Stabilno postolje drvenog postolja garantuje osnovna ploča 300 x 400 mm. Elegantno tamno drvo i visokokvalitetne stezaljke daju displeju moderan i istovremeno bezvremenski dizajn. Obrada izdržljivih i robusnih materijala je u prvom planu ovog podnog postolja. Ovaj podni štand za brošure privlači pažnju u svakoj kompaniji i skreće pažnju kupaca na vaše reklamne umetke.

Ocene

Ocene

{{ review.oxfname }} piše:
Review for product:
Odgovor:

Nema komentara u vezi ovog artikla.
Nema komentara u vezi ovog artikla.
Nema komentara u vezi ovog artikla.
Close menu

View products
Na gore