warning

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

Mobilini separacioni zid „SAFE“

Broj artikla: 80.1125.1
  • svestran
  • proširiv
  • brza i laka montaža
  • mogući različiti formati akrila i visine profila
Detalji proizvoda »

Specifikacija

Materijal okvira aluminijum
materijal ploče Akril
Materija podne osnove čelik
debljina stakla 3 mm
dimenzije panela 800 x 1.200 mm
Prečnik baze 320 mm
ukupna sirina 2.100 mm
Ukupna visina 2.020 mm
visina profila 2.000 mm
Težina ca. 13 kg

Opis

Želite da odvojite odeljenja, radna područja ili redove jedno od drugog? Sa mobilnim pregradnim zidom "SAFE" ostajete fleksibilni i kvalitetni u razgraničenju. Zid se može koristiti na različitim lokacijama, kao što su kancelarije, medicinske ordinacije, kasete ili javni objekti. Bez obzira gde se koristi, održava prostoriju svetlom i otvorenom zahvaljujući panelu od providnog akrila. Uverite se u visoku fleksibilnost i svestranost modela "SAFE".

Pregrada nije samo lako podesiva i mobilna, već se može postaviti i pod različitim uglovima. Šarka između dva zidna elementa artikla pretvara model u preklopni zid. Oblasti se tako mogu razgraničiti pod bilo kojim uglom, dok se područja za odjavu ili redovi mogu pratiti istovremeno.

Zid, koji se može postaviti na različite načine, stabilan je u svakom položaju. Tri okrugle osnovne ploče od čelika u jednostavnoj sivoj boji obezbeđuju čvrsto postolje. Osnova zida je upotpunjena aluminijumskim ramom u kombinaciji sa dva akrilna panela. Ukupno sklopivi zid ima visinu od 2020 mm i težinu od 13 kg.

Na zahtev su mogući različiti formati akrila i visine profila zahvaljujući sopstvenoj proizvodnji. Zajedno imamo mogućnost da preklopni zid optimalno prilagodimo vašoj kompaniji. Standardna veličina panela je 800x1200mm. Pored toga, proizvod je proširiv. Sa dodatnim elementima pregrada se može bez problema proširiti i maksimizirati ponuđenu zaštitu.

Čim dobijete našu isporuku, artikal se može brzo i lako sastaviti. Kada se sklopi, pregradni zid brzo obezbeđuje sredstvo za odvajanje, a istovremeno deluje i kao higijenska zaštita. Kapljice, bakterije i patogeni se zadržavaju na akrilu.

Sobald Sie unsere Lieferung erhalten, kann der Artikel schnell und einfach aufgebaut werden. Im aufgebauten Zustand liefert die Trennwand schnell eine Möglichkeit der Abtrennung, während sie gleichermaßen als Hygieneschutz fungiert. Tröpfchen, Bakterien und Krankheitserreger werden je auf dem Acrylglas festgehalten.

Dodatna oprema

više...

Ocene

Ocene

{{ review.oxfname }} piše:
Review for product:
Odgovor:

Nema komentara u vezi ovog artikla.
Nema komentara u vezi ovog artikla.
Nema komentara u vezi ovog artikla.
Close menu

View products
Na gore