warning

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

Info-prezenter „Makler III“

Broj artikla: 50.0088.5
  • višestruki poster stalak od aluminijuma i akrila
  • idealno za prodavce nekretnina, banke, prodavce automobila itd.
  • brza razmena štampanih medija
  • sa 12 džepova od kristalno čistog akrila
  • za postere u formatu A4 portret
  • individualni dizajn zaglavne ploče od 1 kom
  • od 1 komada takođe dostupan u drugim dimenzijama, drugim formatima postera i/ili sa džepovima za brošure
Detalji proizvoda »

Specifikacija

x-strani 1-strani
broj akrilnih dzepova 12
insertni format A4 (210 x 297 mm)
Orijentacija uspravni format
Materijal aluminijum/akrilno staklo
Vrsta profila Aluminijum,četvorokantni , 20 x 30 mm
boja osnovnog okvira srebrna ,eloksirana
dimenzije table sa natpisom 795 x 180 mm
Dimenzije 800 x 1.620 x 650 mm
Print/motiv bez

Opis

Posebno za prodavce nekretnina, banke, prodavce automobila/vozila ili kompanije, neophodno je da se predmeti za iznajmljivanje ili kupovinu predstave na najbolji mogući način. Naš Info-Presenter Makler III je optimalno prilagođen za gore navedene industrije. Sa ovim displejom moguće je istovremeno i vizuelno upečatljivo prikazati mnoštvo različitih ponuda. Pored toga, činjenične informacije se takođe mogu saopštiti na privlačan način.

Visokokvalitetni osnovni okvir napravljen od srebrno eloksiranog aluminijumskog kvadratnog profila 20 x 30 mm daje ovom postolju za više postera neophodnu stabilnost. Prezentacija ponuda se vrši pomoću 12 kristalno čistih akrilnih džepova, koji su okačeni direktno preko okruglih šipki integrisanih u osnovni okvir. U bilo kom trenutku možete odlučiti koje informacije i ponude želite da predstavite kupcu. Da biste promenili ponude, ili se otkače odgovarajući džepovi ili se ponude razmenjuju direktno na displeju, čime se uvek obezbeđuje brza razmena umetnutih medija za štampanje. Pozicioniranjem informacionog displeja u prostoriji, takođe stvarate privlačan pogled koji privlači pažnju.
Beli znak zaglavlja se standardno isporučuje bez otiska. Opciono, oglasni prostor se takođe može odštampati sa vašim logom ili reklamnim sloganom u našoj štampariji (cena dostupna na zahtev).

Ovaj info-prezenter se posebno ističe svojom raznolikošću. Kao proizvođač, možemo proširiti ili modifikovati štand po Vašoj želji, npr. modifikacija u viseću verziju, proširenje sa dodatnim džepovima za poster, sa pregradama za brošure, itd. Moguća je i izrada u različitim formatima umetaka. Molimo Vas da nas kontaktirate!
Dostupni su artikli za Makler (npr.informacioni štender „Broker” 50.0083.9 / 50.0089.10, vodootporni preklopni okvir „Broker” 50.0151.26 / 50.0151.27, LED-svetlosna kutija „Broker” 10.0216.1 - 10.0216.6)

Delovi za zamenu

više...

Ocene

Ocene

{{ review.oxfname }} piše:
Review for product:
Odgovor:

Nema komentara u vezi ovog artikla.
Nema komentara u vezi ovog artikla.
Nema komentara u vezi ovog artikla.
Close menu

View products
Na gore