Higijenska stanica „Sensor-Impression II“

Broj artikla: 50.0358.4
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % real reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Rate now ({{ overallReviewCount }}) OcenaOcene
Podsetnik

Downloads available

Product highlights

  • senzorski kontrolisan, beskontaktni rad
  • rezervoar za ponovno punjenje
  • kapacitet pribl. 1000 ml
  • za tečna dezinfekciona sredstva (bez gela)
  • uklj. A4 aluminijumski sklopivi okvir
  • rad sa 6x AA baterijom ili mrežnim adapterom
Detalji proizvoda »

Specifikacija

Broj artikla

Opis

Fleksibilni, senzorski kontrolisan dozator za dezinfekciono sredstvo napravljen od visokokvalitetnih materijala za higijensko doziranje sredstava za dezinfekciju ruku.
Naš higijenski štand "Sensor-Impression" je idealan za obilazak područja, npr. u bankama, hotelima i restoranima. Pored toga, naš dezinfekcioni stalak se često koristi na svim mestima gde zidna montaža nije moguća ili poželjna.
Ovo postolje za dezinfekciju obezbeđuje kontinuiranu higijenu u vašim kancelarijama i prostorijama za kratko vreme. Operacija je beskontaktna zahvaljujući integrisanom senzoru. Jednostavno držite ruke ispod senzora 2 sekunde i ruke će vam biti navlažene dezinfekcionim sredstvom. Pored toga, količina doze se može podesiti u 3 koraka. Dakle, naš štand za dezinfekciju garantuje profesionalnu i higijensku upotrebu u vašoj oblasti primene u svakom trenutku.
Posebno je praktično da naš štand ne zavisi od određene veličine ili oblika boce, već da se tečno dezinfekciono sredstvo puni u postojeći kontejner. Rezervoar se lako može ukloniti i, na primer, lakše napuniti kanisterom.
Ovo postolje za higijenu ima ukupnu visinu od cca. 1850 mm i napravljen je isključivo od visokokvalitetnih materijala kao što su aluminijum, čelik i plastika. Pomoću aluminijumskog okvira za klik u A4 portretnom formatu koji se nalazi iznad dispenzera, takođe možete skrenuti pažnju svojih kupaca na druga važna ponašanja, kao što je sigurnosna distanca, ili predstaviti sopstvene reklamne umetke.
Dozator radi ili pomoću isporučenog mrežnog adaptera ili baterija (nisu uključene). Odgovarajuće sredstvo za dezinfekciju i baterije se mogu naći u odeljku „Dodatna oprema“

Dodatna oprema

više...

Delovi za zamenu

više...

Ocene

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Nema komentara u vezi ovog artikla.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Product already purchased? What do you think?

Close menu
Na gore