easyfill TurnLoader Ambient

Za šta je sposoban sistem polica?

Sistem polica easyfill je inovativan razvoj u oblasti opreme za prodavnice. Police se mogu rotirati za 180 stepeni pomoću poluge. Roba je sada upakovana sa zadnje strane. Sa ovim sistemom se mogu postići brojne prednosti u oblasti životne sredine, troškova i prometa.
 
 
Želeli biste da znate koliko možete
uštedite pomoću sistema polica easyfill? 

 

Kontaktirajte nas »

Prvi ulazi - prvi izlazi

Sa sistemom polica easyfill, FIFO princip se može dosledno primeniti i poštovati redosled prodaje. Ovo na održiv način smanjuje popust za hranu kojoj je istekao rok trajanja i smanjuje troškove odlaganja

 

Smanjuje troškove rada

Inovativni princip rotacije pojednostavljuje održavanje polica i minimizira potrebno vreme. Više nije potrebno stalno povlačenje robe kako bi se smanjili nedostaci na zalihama

Povećava promet


Zbog nagnutog položaja polica roba automatski klizi napred. Ovo stvara trajno visoku gustinu robe. U kombinaciji sa većim brojem polica, vaša prodaja se povećava.

 

Smanjuje odlaganje proizvoda kojima je istekao rok trajanja


Punjenje sa zadnje strane police, proizvodi sa kraćim rokom upotrebe automatski se pomeraju na prednju stranu. Ono što uskoro ističe sada prvo preuzima kupac.

 

Nagrađivan i održiv

 
Prvo se kupuju proizvodi sa najkraćim rokom upotrebe, pošto se police popunjavaju sa zadnje strane. Sa ovom pametnom i inovativnom idejom, easyfill je osvojio Federalnu nagradu 2020, koja je održana pod motom „Previše dobro za kantu“.

Iskustva sa easyfill TurnLoader Ambient

Stern
Stern
Stern
Stern
Stern
Increase Turnover 
with a Flick of the Wrist?

 

Princip easyfill sistema polica je koliko je razuman, toliko i jednostavan. Regal se puni sa zadnje strane po FIFO principu. U tu svrhu, regal se može rotirati za 180 stepeni. Rotacija omogućava pristup zadnjoj strani police. Nova roba se sortira u policu sa ove strane. Bez napora i bez potrebe da pomerate robu koja se već nalazi na polici. Easifill TurnLoader Ambient sistem regala može se koristiti za skoro sve proizvode u suvom asortimanu.

Prostor na policama u maloprodaji nudi stalan potencijal za optimizaciju. Pad produktivnosti prostora i želja za što širim asortimanom komplikuju proces optimizacije.

Predmet oblaganja igra odlučujuću ulogu u optimizaciji polica za proizvode. U sistemu TurnLoader Ambient regala može se koristiti više polica u poređenju sa standardnim policama, zahvaljujući inovativnoj montaži. Ovo maksimalno povećava prostor za prezentaciju vaših proizvoda. Možete ponuditi više proizvoda bez potrebe da širite otisak svojih polica.
Pozicija prodaje
Sales Position
Okretanje
Turning
Pozicija punjenja
Filling Position
EasyFill shelving system Dimension
Police su dostupne kao sveobuhvatni sistem easyfill ili se mogu naknadno ugraditi u postojeće sisteme regala za suvu robu uobičajenih proizvođača kao što su StoreBest, Umdasch i Wanzl. Za ovo se mora održavati minimalna visina police od 1600 mm.

Fleksibilno prilagodite police svojim proizvodima. Da biste maksimalno povećali prodajni prostor, stavite proizvode slične visine na istu policu. Ovo smanjuje rastojanje između proizvoda i sledeće police. Sada imate mogućnost da dodate još polica.

Zbog nagnutog položaja polica, roba automatski klizi ka prednjem delu police. Prednji graničnici u četiri različite visine drže širok izbor proizvoda bezbedno u polici.

Da bi se obezbedilo sigurno postolje, pojedinačna polica mora da se montira na zid. Uprkos montaži na zid, easifill TurnLoader Ambient sistem vam omogućava da ga fleksibilno integrišete u dizajn vašeg prostora.

Rešenje za slobodno postavljanje u prostoriji je ugradnja leđa-u-leđa. Na taj način regali obezbeđuju jedni drugima stabilnost. Po želji, još jedna polica se može postaviti kao zaglavlje gondole na odgovarajućem kraju.
Jens Jaenecke vlasnik marketa

EDEKA radnjom u Adendorfu upravlja Jens Jaenecke, koji zajedno sa svojim timom od oko 112 zaposlenih vodi radnju sa površinom marketa od 4200 kvadratnih metara.


koje su prednosti easyfill-a?

„Ovo su ozbiljne prednosti koje vidimo sa sistemom polica za lako punjenje. [...] Vidimo odlično prisustvo proizvoda, što znači da je proizvod uvek ispred mesta gde ga potrošač vidi. Dobro je osvetljen i marketing proizvoda je dobro vidljiv." 
 
Koje grupe proizvoda su pogodne za sistem polica easyfill?

"Easyfill sistemi su pogodni za veoma različite proizvode. Prednosti su uvek iste. To znači da je prisustvo proizvoda, svežina, niže cene, lako rukovanje u principu izuzetno povoljno od svežih proizvoda do piva u konzervi."


Da li se investicija u sistem polica easyfill isplati?

„Naravno, sistem easyfill je takođe investicija i mora se dobro ispitati, nijedan trgovac to ne može da uradi a da sebi ne obeća odgovarajuću korist. Ali mi smo veoma pozitivno iznenađeni. Sa moje tačke gledišta, definitivno možete pokazati da investicija se isplati u roku od godinu dana“.
 

Vaše prednosti na prvi pogled

 • pogodan za skoro sve proizvode iz suvog asortimana
 • pojednostavljuje održavanje polica
 • uštede
 • postiže uvek punu prednju stranu proizvoda
 • moderan izgled
 • poboljšanje iskustva kupovine
 • ušteda vremena prilikom punjenja polica
 • veća produktivnost
 • manje otpada od hrane
 • fleksibilne opcije podešavanja
 • rešenje za budućnost

full shelf front
Police su postavljene pod uglom od 8 stepeni. Uobičajeni sistemi polica drže pribl. 6 polica u jednom sistemu, u zavisnosti od toga kako su opremljene. Rešenja za police EasyFill stvaraju više.

Slobodni prostor koji je namenjen za dopunu robe eliminiše se skladištenjem sa zadnje strane. Visina polica može se optimalno prilagoditi opterećenju. Ovo automatski smanjuje rastojanje do sledeće police i više polica može da se ubaci u sistem.
Kupci biraju proizvod na prednjoj strani police sa najkraćim rokom upotrebe. To je zato što su police u nagnutom položaju. Ovo omogućava da roba klizi na prednju stranu polica. Ovo je prednost od koje konvencionalne police bez dodatnih potisnih sistema ne mogu imati koristi.
Kupci često kupuju hranu u samoposluzi koja ima rok upotrebe koji je još uvek daleko. Da bi pronašli ove proizvode, moraju da preturaju po policama. Nastaje opšti poremećaj i hrana sa kraćim rokom trajanja završava na zadnjem delu police. Tako se dešava da ove stvari ističu pre nego što se prodaju.
Sistem polica za lako punjenje radi protiv ovoga. U skladu sa FIFO principom, novi proizvodi se pune sa zadnje strane. Na ovaj način, proizvodi sa kraćim rokom upotrebe se automatski pomeraju napred, dok se oni sa dužim rokom upotrebe stavljaju pozadi. Ono što uskoro ističe sada je na samom prednjem delu police i prvo će ga uzeti kupac. Zahvaljujući maloj visini do sledeće police, preturanje više nije moguće. Za ovaj održivi sistem regala sa FIFO principom prodaje, easyfill je dobio saveznu nagradu „Previše dobro za kantu“ 2020.

Stupite u kontakt sa nama

Imate li pitanja?

Biće nam drago da vas posavetujemo

Vaš VKF Renzel
Srbija
 
Slanjem upita potvrdjujete Nam Izjava o zaštiti podataka izjasnite se da ste primili k znanju i da ste se složili sa tim.
 
Close menu
Na gore