EasyCubes- revolucija u izlaganju

Važna napomena o EasyCubes

EasyCubes se sastoji od samo 3 osnovne komponente a mogućnosti za kreiranje su beskonačne. Patentirani model je kreiran tako da jednostavno može da se formira I rasformira. Bez ikakvog alata I uz malo vremena, možete kreirati izložbeni prostor po vašoj želji.

Tri komponente

easycubes-uebersicht

Bezbroj mogućnosti za montažu I izlaganje

Easy Cubes su predviđene za dugoročnu upotrebu, kako u prodajnim objektima tako I na prezentacionim I sajamskim događajima . Sa malom površinom od samo 40x40 cm čak I veliki izlagački štandovi ili izlozi mogu biti opremljeni sa Easy Cubes. U poređenju sa statičnom opremom za zizlaganje, Easy Cubes su veoma povoljna alternativa , obzirom da se kocke jednostavno mogu formirati kako bi odgovarale enterijeru ili prezentaciji proizvoda.

Jednostavna montaža bez potrebe montažnog alata

Podne komponente se spajaju sa konektujućim delovima. Podni deo se prekriva sa “Cover” komponentama  na koje se dodaju komponente  "Cubes"
easycubes-aufbau
DSC_0137
5

Personalizacija prema vašim potrebama

Za maksimalnu personalizaciju, Cover može biti sa štampom kakvu vi želite. Uz pomoć digitalne štampe čak najzahtevniji motivi mogu biti reprodukovani sa visokim kvalitetom.

Možemo vam pomoći sa vašim planom izlaganja!

Potrebna vam je pomoć da izložite vaš EasyCubes? Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći!
easycubes-produktdisplay
easycubes-produktdisplay
easycubes-concept

More Easycubes products

Kontaktirajte nas!


Sektor za izlaganje
+49 (0) 2874 910-800
Poslati e-mail

Povratak u e-shop
Close menu
Na gore