Među našim ESL držačima naći ćete odgovarajuće pričvršćivanje za svoje elektronske etikete sa cenama. Držači i nosači nisu pogodni samo za različite primene, već i za različite proizvođače. Otkrijte rešenja za police, perforisane zidove, podove, plafone ili kutije.

Saznajte više»

Zatvoriti
Filter & Sort
Na tržištu elektronskih etiketa sa cenama plasirali su se različiti poznati proizvođači. Nude vam najsavremenije etikete za digitalno označavanje cena. Elektronske nalepnice na policama (ESL) omogućavaju jedinstvenu, centralizovanu kontrolu cena u roku od nekoliko sekundi.

Garantujemo vam laku promenu sa analognog na elektronsko označavanje cena sa preciznim priključcima. Na ovaj način se etiketa sa cenom može postaviti u neposrednoj blizini proizvoda ili direktno na proizvod.

Proizvodimo ESL držače za ove i druge proizvođače elektronskih etiketa sa cenama:
tronitag_1907_de

troniTAG


pricer

Pricer


juice_englisch-1024x683

Displaydata


ses-labels

Hanshow


schampoo_englisch-1024x683

SES-Imagotag


anwendungsbeispiel-aufhaengehaken

Pošaljite upit za više »


Pravo pričvršćivanje za svaku cenu

Za pričvršćivanje etikete sa cenom u neposrednoj blizini proizvoda, nudimo ESL držače za svaku primenu. Koristite naše stege i kuke da pričvrstite etiketu na odgovarajući nosač proizvoda. Ili postavite elektronsku nalepnicu na polici direktno u vidno polje kupca pomoću displeja.

Otkrijte pravo pričvršćivanje za vaš sistem polica, opremu za radnju, vaše poslovanje sada:
weiter-anfragen

Šine za sisteme polica


anwendungsbeispiel-klip

Štipaljke za korpe, kuke i drugi pričvršćivači


anwendungsbeispiel-lochwand

Adapter za kuke za perforisani zid


decken-und-plakatschienen Kopie

Plafonske i poster šine


anwendungsbeispiel-tischaufsteller

Podrške za sto i pult


boden

Podni displeji


Pojedinačni držači za vaše elektronske nalepnice na policama

Vaša oblast primene ima posebne zahteve za ESL montažu? Želite da pričvrstite digitalnu etiketu sa cenom direktno na poseban proizvod? Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i sopstvenoj proizvodnji, možemo vam ponuditi ESL drđače individualno prilagođene vašem poslovanju.

Zajedničko pronalaženje rešenja

Razvoj prototipa i serijska proizvodnja

Držači za svaku primenu

Obimno znanje u oblasti ESL-a

Sa svojim znanjem i iskustvom, mi smo na vašoj strani od planiranja do implementacije. Zajedno ćemo pronaći optimalnu montažu za vaše digitalno označavanje cena. Dozvolite nam da vas inspirišemo našim mogućnostima proizvodnje i završne obrade.

ESL fitingi direktno od proizvođača

Da li ste otkrili prave držače za vaše etikete sa cenama i vašu oblast primene? Bićemo srećni da vas posavetujemo u potrazi za pravim pričvršćivanjem za vaše digitalno označavanje cena. Sa dugogodišnjim iskustvom i širokim spektrom proizvodnih mogućnosti, mi smo pravi partner za pričvršćivanje elektronskih nalepnica za police. Kontaktirajte nas sada i uskoro ćete dobiti prilagođena rešenja za pričvršćivanje za vašu cenu.

Upit »
Close menu
Na gore