Vodootporni klik ram „Eco 35”

Broj artikla: 50.0151.68
Novo
Novo

Specifikacija

Broj artikla

Opis

Naš aluminijumski ram "Eco 35/25" je pobednik cene i performansi među ramovima otpornim na kišu! Ovaj ram za postere je optimalno rešenje za prezentaciju vašeg oglašavanja na otvorenom.

Na primer, ovaj klik ram se koristi na otvorenom prostoru baštenskih centara i DIY prodavnica, na otvorenim ulazima, kao i na stadionima ili na festivalima. Namenskim postavljanjem u nivo očiju u ovim oblastima primene, klik okvir generiše najviši mogući nivo pažnje. Ovo se može dodatno povećati opcionim premazom u prahu u standardnoj RAL boji.

Okvir postera se odlikuje posebnom tehnologijom zaptivanja i profila, koja vašim umetnutim plakatima pruža najbolju moguću zaštitu od kišnice. Sveobuhvatna gumena zaptivka na zadnjoj ploči pruža dodatnu zaštitu za ovaj okvir. Zadnji paneli su takođe napravljeni od polistirena otpornog na vremenske uslove. Korišćene pokrivne folije su napravljene od antirefleksnog, UV-stabilizovanog materijala, koji sprečava da plakati izblede. Štaviše, antirefleksni premaz navlaka - čak i na sunčevoj svetlosti - obezbeđuje znatno bolju čitljivost umetaka.

Konzistentno visokokvalitetan izgled klik ramova obezbeđen je srebrnim eloksiranim profilom od 35 mm (profil od 25 mm se koristi za A4 format) i uglovima sa kosom. Tehnika preklapanja ramova garantuje brzu zamenu umetaka. Za optimalan efekat stezanja i nakon godina, uvek se koriste stezne opruge od opružnog čelika. Kao rezultat toga, okviri za klik mogu izdržati čestu upotrebu tokom dužeg perioda. Okviri za klik se uglavnom montiraju na otvorenom tako što se zašrafljuju. U tu svrhu, svaki klik okvir ima po dve rupe u oba uzdužna donja profila (šrafovi i tiple nisu uključeni).

Dodatna oprema

više...

Delovi za zamenu

više...

Ocene

Ocene

{{ review.oxfname }} piše:
Review for product:
Odgovor:

Nema komentara u vezi ovog artikla.
Nema komentara u vezi ovog artikla.
Nema komentara u vezi ovog artikla.
Close menu

View products
Na gore