Stalak za postere „Eco II”

Podsetnik

Downloads available

Product highlights

  • za unutrašnju upotrebu
  • A1 format
  • dvostrano
  • dostupan u crnoj i srebrnoj boji
  • klizni okvir za panele debljine do 6 mm
  • mogući specijalni dizajni od 1 komada
Detalji proizvoda »

Specifikacija

Broj artikla

Opis

Naš stalak za umetanje postera "Eco II" može se koristiti na različite načine u unapređenju prodaje. Moguća područja primene su, na primer, prodajna soba, prijemna sala ili takođe u hodnicima ovaj displej se često koristi kao davalac obaveštenja i informacija.

Osnovni okvir, stopalo i dva klizna okvira su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma. Dva postavljena aluminijumska klizna okvira, svaki sa crnom, neprozirnom pregradom, takođe su opremljena sa dve antirefleksne i UV-stabilizovane pokrivne folije. UV stabilizacija sprečava da posteri izblede, a antirefleksni premaz obezbeđuje bolju čitljivost bez refleksije svetlosti. Zahvaljujući neprozirnoj pregradi, posteri u portretnom formatu A1 mogu se koristiti sa obe strane. Nakon uklanjanja međuzida i poklopaca, mogu se ubaciti i panelni materijali debljine do 6 mm. Posteri i paneli se mogu menjati umetanjem u gornju kratku stranu aluminijumskog rama.

Ovaj stalak se može proizvesti u drugim dimenzijama ili u standardnim RAL bojama od samo 1 komada. Pitajte nas, biće nam zadovoljstvo da Vam napravimo individualnu ponudu.

Ocene

Ocene

{{ review.oxfname }} piše:
Review for product:
Odgovor:

Nema komentara u vezi ovog artikla.
Nema komentara u vezi ovog artikla.
Nema komentara u vezi ovog artikla.

Variants

Variants Boja Broj artikla Broj artikla Cena
crn,peskaren crn,peskaren 50.0115.2 Cena na upit view Article »
srebrna ,eloksirana srebrna ,eloksirana 50.0115.1 Cena na upit view Article »
Close menu
Na gore