Higijenska stanica „Multi“ 2-strani sa Steripower sa dezinfekcionom jedinicom

Podsetnik

Downloads available

Product highlights

  • može se koristiti sa obe strane
  • optičko razdvajanje integrisanim panelom
  • beskontaktna aplikacija
  • za komercijalne kontejnere sa tečnim dezinfekcionim sredstvom (bez gela) do 1000 ml
  • u zavisnosti od izbora proizvoda sa individualnom štampom
Detalji proizvoda »

Specifikacija

Broj artikla

Opis

Prednost ove visokokvalitetne higijenske stanice je što se može koristiti sa obe strane. Plastični panel u srebrnom eloksiranom aluminijumskom okviru nudi razdvajanje i može se odštampati sa vašom reklamnom porukom ako želite. Ovo privlači pažnju posetilaca, a displej istovremeno služi i kao sistem navođenja. Čelična osnovna konstrukcija nudi neophodnu stabilnost.
Dve visokokvalitetne Steripower "White Edition" jedinice za dezinfekciju ruku su pričvršćene na vrh sa svake strane. Dozator radi pomoću senzora koji nudi beskontaktni sprej. Ovo sprečava kontakt sa površinama na koje se mogu pričvrstiti patogeni i bakterije. Intenzitet prskanja može se podesiti na 10 nivoa. Doziranje se može podesiti od 0,5 ml do 5 ml. Dozator sadrži tečno sredstvo za dezinfekciju (ne gel) sa kontejnerom do 1000 ml. Ovo nije uključeno u isporuku. Odgovarajuće sredstvo za dezinfekciju može se naći u asortimanu dodatne opreme.
Posuda za kapanje viška tečnosti je integrisana u dozator sredstva za dezinfekciju ruku. Praktičan i veliki otvor nudi dovoljno prostora za umotavanje obe ruke maglicom u isto vreme.
Uređaj Steripower je opremljen prethodno napunjenom baterijom. Odgovarajući punjač za ovo je dostupan uz Steripower-Kit (59.2495.12) u našem asortimanu dodatne opreme. Nije uključen u obim isporuke i potreban je za trajnu upotrebu uređaja za dezinfekciju.

Dodatna oprema

više...

Ocene

Ocene

{{ review.oxfname }} piše:
Review for product:
Odgovor:

Nema komentara u vezi ovog artikla.
Nema komentara u vezi ovog artikla.
Nema komentara u vezi ovog artikla.

Variants

Variants Print/motiv Broj artikla Broj artikla Cena
bez štampe bez štampe 51.0322.3 Cena na upit view Article »
po želji klijenta po želji klijenta 51.0322.4 Cena na upit view Article »
Close menu
Na gore