warning

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

Displej „Vento“ sa punjivom bazom

Pakovanje
  • idealno za unutrašnju i spoljašnju upotrebu
  • može se napuniti vodom ili peskom
  • za aluminijumske kompozitne ili PVC panele od pene
  • za panele širine do 480 mm
  • količina punjenja: 14,8 litara
  • ukupna napunjena težina: pribl. 17 kg
Detalji proizvoda »

Specifikacija

Količina punjenja 14,8 Litara
Širina 640 mm
Dubina 365 mm

Opis

Naš punjivi štand "Vento" je idealna reklamna opcija za štampane panelne materijale u zatvorenom i na otvorenom.

U kombinaciji sa štampanom PVC penom ili aluminijumskom kompozitnom pločom, štand "Vento" se može koristiti kao atraktivan reklamni displej kako u zatvorenom tako i na otvorenom. Dok postolje pruža visoku stabilnost, štampana ploča privlači potencijalne kupce sa vašim individualnim logom. Kao dodatna privlačnost za oči, umetnuta ploča se može čak i prilagoditi vašim željama konturnim rezom. Takođe je moguće koristiti ploče table umesto štampane ploče. Na tabli, na primer, ponude koje se brzo menjaju ili dnevne ponude mogu da se ažuriraju i prilagođavaju za kratko vreme.

Ovaj stalak je pogodan za držanje pločastih materijala širine 480 mm. Za veću stabilnost čak i po "olujnom" vremenu, baza se puni vodom ili peskom (kapacitet punjenja: 14,8 litara). Kada se napuni vodom, baza ima ukupnu težinu od cca. 17 kg, što obezbeđuje najveći mogući stepen stabilnosti.

Za dugotrajnu upotrebu preporučujemo upotrebu aluminijumske kompozitne ploče sa maks. debljina materijala od 3 mm. Za kratkotrajnu upotrebu, pogodne su i ploče od PVC pene. Ovde preporučujemo debljinu materijala od 5 mm zbog manje stabilnosti (materijal panela nije uključen u isporuku).

Kada koristite panele, imajte na umu da pribl. 65 mm ploče nestaje u postolju na donjoj ivici. Uzmite ovo u obzir prilikom štampanja panela.

Ocene

Ocene

{{ review.oxfname }} piše:
Review for product:
Odgovor:

Nema komentara u vezi ovog artikla.
Nema komentara u vezi ovog artikla.
Nema komentara u vezi ovog artikla.

Variants

Variants Pakovanje Broj artikla Broj artikla Cena      
bez panela bez panela 50.0205.5 Cena na upit view Article »
sa neštampanim aluminijumskim kompozitnim panelom sa neštampanim aluminijumskim kompozitnim panelom 50.0365.1 Cena na upit view Article »
sa digitalno štampanim aluminijumskim kompozitnim sa digitalno štampanim aluminijumskim kompozitnim 50.0365.2 Cena na upit view Article »
sa tablom sa tablom 50.0365.3 Cena na upit view Article »
Close menu

View products
Na gore