produktion kunststoffverarbeitung head

Prerada materijala

produktion kunststoffverarbeitung
produktion kunststoffverarbeitung2
produktion kunststoffverarbeitung3produktion hfschweissen
produktion hfschweissen2

Kompanija VKF Renzel proizvodi izmedju ostalog u glavnoj filijali u Izelburgu sa najnovijim mašinama proizvode od akrilnog stakla, PVC, PET, PC, PS i drugih materijala za različite svrhe. Poluproizvodi se obradjuju laserski,ili dolazi do mlevenja,zašivanja,smanjivanja ili pritiskivanja. Preko impuls-nabora,termičke toplote i infracrvenog zračenja delovi se dovode u željeni oblik. Više delova se lepljenjem spaja preko jedno-ili všekomponentnog postupka. Područja sito-štampa i konfekcioniranje garantuju potpunu uslugu i ojačavaju dobijeni proivod.

 

Akrilno staklo

Za naše proizvode od akrilnog stakla koristimo različite tehnike,da bismo vam garantovali najviši kvalitet. Putem poliranja,lasera,savijanja,lepljenja i monte akrilno staklo se dovodi u perfektnu formu. Kombinacijom mašinske preciznosti i izvežbanog ručnog rada nastaju od poluobrađenih delova najkomplikovanije forme,koje se dlikuju briljantnošću i dugovečnošću. Individualne zahteve i izmene ispunjava naš servis.

 

Folije

U našoj proizvodnji folija preradjuju se različiti materijali različite jačine poput kesa, stalaka, regala ili kutija. Naše precizne mašine prave folije debljine od čak proizvodnim Film plastičnih materijala mm do pravog formata. Naš mašinski park nam omogućava, pored standardnih artikala da proizvodimo i individualno zamišljene posebne artikle.

 

Visokofrekventno zavarivanje

Dugogodišnje iskustvo u preradi folija putem visokofrekvennog zavarivanja čini nas kompetentnim partnerom za proizvodnju proizvoda od folije. Najmodernije mašinske tehnologije, tehničko umeće i visokokvalifikovano osoblje garantuju dobar rezultat čak i kada su u pitanju zahtevni proizvodi. Individualni alati nam omogućavaju da izadjemo u susret našim željama. Naša specijalnost je prerada PVC-Folija jačine materijala od 0,14 - 0,25 mm jačine do 0,5 mm su svakako moguće. Površina ovih folija je neprovidna. Po želji naših klijenata možemo izvršiti i druge debljine, jačine folija,kao i boja.