header vkf-renzel blue

Tehnički profili / Pregradni sistemi

preisauszeichnung1
preisauszeichnung2

Određivanje cene

VKF Renzel GmbH vam nudi kompletan program za određivanje cene za police. Izaberite od 250 tipova skenera vaš individualni profil.

fachtelier1fachtelier2

Pregradni sistemi i plasiranje proizvoda

Pregradni sistem „Perfekta“ nudi proizvođačima, trgovcima i kupcima dobro plasiranje proizvodne palete. U tu svrhu će otkup robe biti znatno povećan. 

 

Perfektnu prezentaciju proizvoda možete videti preko našeg sistema „Push“. U poređenju sa Pefekta pregradama njihovi artikli su na pravom mestu,lako dostupni i to po pristupačnoj ceni. Takođe, prečesto čišćenje polica više neće biti potrebno.

folienartikel1folienartikel2

Artikli od folije

Prilikom individualne prezentacije proizvoda značajni su naši proizvodi iz asortimana folija. Pored prezentacije ovih artikala realizujemo i lične zahteve. Kao dodatnu uslugu nudimo oplemenjivanje proizvoda preko naših mnogobrojnih mogućnosti kao što su štampa,konfekcioniranje i prepakovavanje.

befestigen1
befestigen2

Pričvršćivanje/ montaža

Kompanija VKF Renzel GmbH nudi pun asortiman reklamne pomoći za individualne prezentacije proizvoda. Kao dodatnu uslugu nudimo oplemenjivanje proizvoda preko naših mnogobrojnih mogućnosti kao što su štampa,konfekcioniranje i prepakovavanje.