Die VKF Renzel GmbH steht für Internationalität.

FILIJALE

Na vrhu našeg preduzeća nalazi se lanac sačinjen od prodajnih štandova, udruženja i kooperacionih partnera, koji su rasprostranjeni od Kine do Amerike.

 

više informacija »

Kompetencija kroz iskustvo u promociji prodaje

VKF Renzel ima više od 30 godina iskustva i stručnosti u celom spektru promovisanja prodaje. U korporativnom viziji, pored pouzdanosti i kontinuiteta, odlikuje nas inovacija, kreativnost i fleksibilnost u cilju da blagovremeno rešavamo probleme za sve korisnike u industriji i trgovini.

 

Danas, kompanija grupe obuhvata više od 100.000 kvadratnih metara. VKF kompanija ostvaruje širom sveta sa svojim timom od 870 zaposlenih, godišnji promet od oko 100 miliona evra.

 

Prisustvo i kompetencija u vidu kataloga,na sajmu i na internetu

Katalog "Vaši aktivni prodajni konsultanti" pojavljuje se u 17 zemalja godišnje; Pored toga, objavljuju se i posebni katalozi; organizuju se 50 sajmova godišnje; Na internetu postoji preko 30 različitih prezentacija za informacije. Za pojedinačni, lični savet oko razvoja proizvoda, mi smo uvek na raspolaganju našim klijentima sa preko 100 konsultanata prodaje preko unutrašnje i spoljašnje službe u zemlji i inostranstvu, telefonom ili na licu mesta.